Nieuws

Laatste stagedag Nicole!

Nicole Spijker heeft 6 maanden stage gelopen en heeft vandaag haar laatste stagedag afgerond. Ze heeft zich erg nuttig gemaakt in de praktijk en hoop haar dan ook over een paar jaar als collega tegen te komen. Met nog een lief afscheidskado'tje van Nicole kijk ik tevreden terug op een leuke 6 maanden! 

Lees verder

Voedingsadvies door diëtist helpt bij depressie!

Mensen met een depressie kunnen baat hebben bij voedingsadviezen van een diëtist. Dat concluderen Australische onderzoekers op basis van een gerandomiseerde gecontroleerde studie (RCT) bij 67 mensen met een depressie. De studie is weliswaar klein, maar de resultaten zijn veelbelovend. Voedingsadvies ging gepaard met een verbetering van de depressie bij 1 op de 3 patiënten. Volgens deskundigen is dat een vergelijkbaar effect als van antidepressiva.

Lees verder

Vergoeding dieetadvisering 2017

Ik krijg veel vragen over hoe het nou zit met de vergoeding van mijn begeleiding en of er hiervoor een verwijzing nodig is. Hoe is dit in 2017 geregeld?

Lees verder

Spreekuurtijden aangepast!

Vanaf heden is er een middagspreekuur bijgekomen! Het is nu ook mogelijk om elke vrijdag tussen 13:00 en 18:00 af te spreken.